Bu yeni proje olta balıkçılığa can verir
Erdek ve Ocaklar Körfezine atılması planlanan yapay yuva örnekleri Erdek limanında sergileniyor.
Erdek Haber
Yayın: 20 Şubat 2011 - Pazar 00:00
Güncelleme: 20 Şubat 2011 00:00
Bu yeni proje olta balıkçılığa can verir
Erdek ve Ocaklar Körfezine atılması planlanan yapay yuva örnekleri Erdek limanında sergileniyor.
Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, ısrarla takip ettiği balıklar için yapay yuva projesini desteklediğini açıklayan Erdek Balıkçılar Derneği yöneticileri, çevreye ve doğal hayata gösterdiği duyarlılığından dolayı limana astıkları afişle Belediye Başkanı Aysan`a teşekkür ediyor.
Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Ege Üniversitesi ile yapılan işbirliği neticesi Erdek körfezinde 2, Ocaklar`da 1 bölgenin trolun önlenmesi, balıkların yuva yapmalarına destek amacıyla yapay yuva yani resif örneklerinin Erdek limanında sergilendiğini, bu resiflerden 500`ü aşkın bir sayının Erdek`te iki, Ocaklar`da bir bölgeye atılarak, bölgede olta balıkçılığının canlanacağını kaydetti.
Erdek Belediyesi ile iş adamlarının desteğiyle finanse edileceği öğrenilen yapay resif projesi bittiğinde, Erdek ve Ocaklar körfezinde trolla balık avcılığının sona ermesi bekleniyor.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin davada, Kıvanç Tatlıtuğ 'tanık' olarak dinlenecek

2

Sırra kadem basan Elif’in erkek arkadaşı, adli kontrolle serbest

3

BALIKESİR VALİSİ: SONAR CİHAZIYLA GÖLETTE YAPILAN ARAMADA DA İZE RASTLANMADI

4

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

5

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

6

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

7

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza