Bulut, Çare MHP dedi
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut Balıkesirde. Balıkesir Hasan Baba çarşısında esnafla bir araya gelen Bulut, esnafın sıkıntılarını dinledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Mart 2011 - Pazar 00:00
Güncelleme: 13 Mart 2011 00:00
Bulut, Çare MHP dedi
MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut Balıkesir`de. Balıkesir Hasan Baba çarşısında esnafla bir araya gelen Bulut, esnafın sıkıntılarını dinledi. AK Parti iktidarı döneminde esnafın sıkıntı içerisine düştüğünü mallarını satamadıklarının ve dükkanlarını birer birer kapattıklarını ifade eden Bulut, Çözümün Milliyetçi Hareket Partisi`nde olduğunu anlattı.
KOBİ`lerin üretiminin sürdürülebilmesi için vergi oranlarında indirim yapılacağını KÖBİ`lerin yenileme amaçlı makine teçhizat donanım yatırımlarında KDV alınmayacağını KOSGEB kaynaklarından faizsiz olarak yararlanacağını belirten Bulut, Emeklilik sonrası faaliyetlerine devam eden esnaftan yapılan sosyal güvenlik destek primi kesintisinin tümüyle kaldırılacağını, Katma Değer Vergisi genel oranının kademeli olarak aşağı çekileceğini ve vergi mükelleflerinin özel ya da  resmi işleri ile ilgili  belgelendirdikleri tüm harcamaların gider konusu yapılmasının sağlanacağı sözünü verip, MHP iktidarı ile esnafımızın da rahatlayacak, çare MHP`dir dedi.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı