Bunalıma Giren Operatör İntihar Etti

Bunalıma Giren Operatör İntihar Etti

Bandırmada meydana gelen intihar olayında kepçe operatörü Orhan Aslan (32) av tüfeği ile kendisini vurarak yaşamına son verdi.

Bandırma`da meydana gelen intihar olayında kepçe operatörü Orhan Aslan (32) av tüfeği ile kendisini vurarak yaşamına son verdi.
Olay bu dün sabaha karşı Sunullah Caddesi 21/1 numaradaki evinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre Orhan Aslan eşi ve beraberindeki 6 yaşındaki erkek, 8 yaşındaki kız çocuğu ile birlikte doğum yeri olan Gönen ilçesi, Sarıköy Beldesi, Geyikli Köyündeki bir yakınının düğün cemiyetine katılmak üzere köye gitti.
Bagfaş`ta Kepçe Operatörü olarak çalışan Orhan Aslan iş durumu nedeni ile eşi ve çocuklarını Geyikli Köyünde bırakarak gece yarısından sonra yalnız olarak döndüğü Bandırma`daki evinde dün sabaha karşı intihar etti. 
Silah sesini duyan komşuları tarafından 155`e yapılan ihbar sonucu Sunullah Caddesi 21/1 sayılı konutta yapılan gelen emniyet mensupları yaptıkları incelemede Orhan Aslan`ın kendisini av silahı ile vurmuş olduğunu tesbit etti.Baştarafı Sahife 1de
Bandırma Cumhuriyet savcılığının el koyduğu intihar olayı ardından soruşturma sürdürülürken, Orhan Aslan`ın cesedi adli tıp incelemesi için Bursa`ya gönderildi.
Henüz nedeni belli olmayan gerekçe ile evinde intihar ederek yaşamına son veren Kepçe Operatörü Orhan Aslan bugün Sarıköy Beldesi Geyikli köyünde toprağa verileceği öğrenildi.