Bugün, 29 Eylül 2024 Pazar

Burak İşcan CHP Gençlik Kolları Başkan Adayı

Burak İşcan CHP Gençlik Kolları Başkan Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi Erdek İlçe Gençlik Kolları Kongresi önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Kongre öncesi mevcut başkan Burak İşcan Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı için resmen aday olduğunu açıkladı.

Gazetemizi ziyaret eden İşcan yaptığı açıklamada baba ocağı olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde, Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna ve yönetim kurulundaki tüm değerli büyüklerinin desteğiyle verilmiş olan görevi 3 aydır yürüttüğünü belirterek "Bu 3 aylık süre zarfında gerek arayarak, gerek ilçe binamıza gelerek istek ve talep bildiren tüm Erdekli hemşehrilerimizin taleplerine elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan İlçe Gençlik Kolları Kongresi'nde yeniden İlçe Gençlik Kolları Başkan adayıyım" dedi.

Yeniden göreve seçildiği takdirde yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veren İşcan devam eden konuşmasında "Halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda ilk işlerimizden biri olarak şuan görüşmekte olduğumuz alanında uzman ve yetkin olan bir arkadaşımız ile birlikte sağlık komisyonu kuracağız.

Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizin de en büyük sorunlarından biri olan genç işsiz sayısının bilincindeyiz. İlçemizde ki gençlerin istihdamı ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar doğrultusunda genç istihdamı ilçemizde arttırmayı hedefliyoruz.

Türk Gençliği olarak "Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur" diyen Ulu Önderimiz ve Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkelerinden asla ayrılmayacağımızı tekrardan yineliyoruz.

30 yaş ve altı tüm üyelerimizin oy kullanacağı bu önemli kongrede hem tecrübe edinmek, hem de demokrasinin gereğini yerine getirmek amacıyla tüm genç üyelerimizi oy kullanmaya davet ediyorum. Sonuç her ne olursa olsun, kazanan demokrasi ve Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır." diyerek sözlerine ekledi.
Haber: Tuncay Ertan



  • Pazar 32.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 16.3 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 20.2 ° / 12.6 ° false