Burhaniye Belediyesi´nden moral-motivasyon primi
Burhaniye Belediyesi tarafından çalışanlarına 2. kez moral ve motivasyon primi dağıtıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma 19:50
Güncelleme: 22 Mayıs 2020 19:50
Burhaniye Belediyesi´nden moral-motivasyon primi

Burhaniye Belediyesi tarafından çalışanlarına 2. kez moral ve motivasyon primi dağıtıldı.
Burhaniye Belediyesi, yine Türkiye´de bir ilki başararak korona virüsle mücadele kapsamında çalışan personeline ikinci kez moral ve motivasyon primi ödedi. Personele önce 500 lira, ikincisinde 400 lira prim dağıtıldı.
Ülkeyi etkisi altına alan korona virüsüyle mücadele kapsamında 3 aydır Burhaniye´de en ağır şartlarda çalışmalar yapan Burhaniye Belediyesi personeline 400 liralık ikinci prim ödemeleri Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler´in talimatıyla gerçekleştirildi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ?Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumda hizmetlerin aksamaması ve hijyen koşullarının sürekli olabilmesi adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu süreçte Burhaniyelilerin sağlıklı yaşam sürmesi için mücadele ediyoruz bu zor zamanları el birliği ile atlatacağız.? diye konuştu.
Haber Merkezi

  • Perşembe 12.6 ° / 6.6 ° false
  • Cuma 11.2 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 12.5 ° / 5.9 ° false
1

Erdek’te Akaryakıt İstasyonu Yıkıldı

2

Marmara ve Avşa’da BASKİ yatırımları ele alındı

3

ÜRÜN ALIM KAMPANYASI 14 ARALIK’TA SONA ERİYOR

4

İlkokul değil, sanki yaşam merkezi!

5

Bandırmaspor - Bodrum FK: 2-0

6

“Malta Parkı” görücüye çıktı!

7

Sualtı Tüfeğiyle Avcılık Belge ile Yapılacak