Burhaniye AK Parti İlçe Başkanlığı'na taşlı saldırı
Burhaniye ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı binasına maskeli bir kişi tarafından taşlı saldırı düzenlendi. Polis, kaçan saldırganı arıyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Mart 2025 - Pazartesi 18:31
Güncelleme: 24 Mart 2025 18:31
Burhaniye AK Parti İlçe Başkanlığı

Burhaniye ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı binasına maskeli bir kişi tarafından taşlı saldırı düzenlendi. Polis, kaçan saldırganı arıyor.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Burhaniye ilçesinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi, AK Parti İlçe Başkanlığı binasına taşla saldırdı. Binanın camı kırılırken, şüpheli kaçtı. İhbarla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, saldırıyı yüzünü maske ile gizleyen bir kişinin gerçekleştirdiğini belirledi. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

'SİYASET YAPMA ÖZGÜRLÜĞÜMÜZE BİR TEHDİT'

Olayın ardından yazılı bir açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, "Burhaniye İlçe Başkanlığımıza yönelik yapılan taşlı saldırı, yalnızca teşkilatımıza değil, demokrasimize ve siyaset yapma özgürlüğüne de bir tehdittir. Şiddetin hiçbir türlüsünü kabul etmemiz mümkün değildir. Fikirler, projeler ve hizmetlerle yarışılması gereken siyaset arenasında, korku ve baskı ortamı oluşturulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Burhaniye'de AK Parti'ye gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımızla birlikte, milletimize hizmet yolunda daha güçlü ve kararlı adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Bu menfur saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle kınıyor, tüm teşkilat mensuplarımıza ve dava arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
  • Pazar 13.6 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı