Burhaniye´de karantinada olanlara sıcak yemek servisi
Burhaniye Belediyesi, Covid-19 testi pozitif çıkan ve evlerinde karantinada olan vatandaşlara ücretsiz sıcak yemek hizmeti vermeye başladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Aralık 2020 - Çarşamba 16:47
Güncelleme: 09 Aralık 2020 16:47
Burhaniye´de karantinada olanlara sıcak yemek servisi

Burhaniye Belediyesi, Covid-19 testi pozitif çıkan ve evlerinde karantinada olan vatandaşlara ücretsiz sıcak yemek hizmeti vermeye başladı.
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, sosyal belediyecilik uygulamalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Pandemi döneminde Covid-19 virüsü testi pozitif olan vatandaşlara evinden çıkamadıkları için sıcak yemek servisinde bulunan belediye, bu hizmetle alakalı özel bir ekip oluşturup, birde çağrı merkezi kurdu.
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´ne bağlı kurulan birim üzerinden yapılan çalışmalar kapsamında; Covid test sonucu pozitif çıkan vatandaşlar, 444 95 10 numaralı Destek hattını arayarak TC ve HES koduyla birlikte sisteme kayıt ediliyorlar. Kayıt sonrası karantinada bulunan vatandaşlara özel kamuflajlı ve tüm tedbirler alınmış şekilde görevlendirilmiş ekiplerce Belediye Aşevi´nden 4 kap sıcak yemek servisi sunuluyor.
Burhaniye Belediyesi Aşevi´nde yapılan yemekler, sadece 10 gün boyunca evinde karantinada kalan vatandaşlara özel olarak değil aslında her gün ihtiyaç sahibi hanelere de dağıtılıyor.
Belediye tarafından belirlenen ve ihtiyacı olan 300 haneye yönelik yapılan sıcak yemek hizmeti yüzlerce insanın yemek ihtiyacını karşılıyor. Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

2

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

3

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

4

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

6

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

7

BANÜ’den huzurevinde etkinlik