Burhaniye´de "Kınalı Eller" Projesi gerçekleştirildi
TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı tarafından hazırlanan, ?Kırsaldan Kozmosa Bilim´ Projesi´nin 2. si olan "Kınalı Eller" Projesi Burhaniye´de yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Temmuz 2021 - Cumartesi 02:07
Güncelleme: 17 Temmuz 2021 02:07
Burhaniye´de

TÜBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Programı tarafından hazırlanan, ?Kırsaldan Kozmosa Bilim´ Projesi´nin 2. si olan "Kınalı Eller" Projesi Burhaniye´de yapıldı.
Kırsal bölgelerde eğitim gören, zenginleştirilmiş bilimsel etkinliklere katılmamış, bilime ve araştırmaya istekli öğrencilere olanak sağlamak için yapılan "Kırsaldan Kozmosa Bilim"in Kınalı Eller" proje ayağı Burhaniye´de düzenlendi.
Projeye, Burhaniye, Edremit ve Havran ilçelerine bağlı köylerde eğitim gören 30 kız öğrenci katıldı. 1 hafta süren proje çerçevesinde öğrenciler BUBYO okulunda konaklayarak eğitmenlerle bir araya geldi.
?Kınalı Eller´ projesi kapsamında öğrenciler, Burhaniye Madra ve Edremit Kaz dağlarında eğitim turları yaparak projeleri gerçekleştirdi.
Yapılan çalışmalarla 2 etapta yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi. Projeyi başından beri destekleyen Burhaniye Belediyesi bu projede de katılımcıları yalnız bırakmadı.
Haber Merkezi

  • Perşembe 3.5 ° / -2.7 ° Güneşli
  • Cuma 5.5 ° / -4.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 10.2 ° / -1.3 ° false
1

Erkek arkadaşıyla tartıştığı kamptan ayrılan Elif'i 265 kişi arıyor

2

İş insanı Yukay'ın ölümüne ilişkin duruşmada gemi kaptanı: Hiçbir bir cisme çarpmadım

3

Başkan Karışık'tan yeni yıl mesajı

4

Bandırma’da yaya geçidinde feci kaza

5

Atıl haldeki otel binasında patlama sonrası yangın: 2 işçi dumandan etkilendi

6

Bandırma’da çorbacıda fenalaşan vatandaş hayatını kaybetti

7

Gönen'de işçi servis midibüsü ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı