Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Burhaniye´de organik zeytinyağı üretim hazırlığı

Burhaniye´de organik zeytinyağı üretim hazırlığı

Organik ürün çeşidini ve sayısını her yıl giderek arttıran Kırtık Mahallesi, Burhaniyelileri organik zeytinyağı ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Organik ürün çeşidini ve sayısını her yıl giderek arttıran Kırtık Mahallesi, Burhaniyelileri organik zeytinyağı ile buluşturmaya hazırlanıyor. Kırtık Organik Tarım ve Turizm Geliştirme Derneği Başkanı Fikret Kara, kurulması planlanan organik zeytinyağı fabrikasının ruhsatını Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal´dan aldı.
Tesisin Haziran ayının sonuna kadar bitirilmesinin planlandığını söyleyen Başkan Uysal, Burhaniye´nin ilk organik sertifikalı zeytinyağıyla tanışacağını belirtti.
Uysal, ?Kırtık Mahallemiz kendi zeytinini kendi sıkacak, şişeleyecek ve tüketicinin sofrasına sunacak. Biz de bu önemli projeye elimizden gelen desteği vermeye gayret ettik. Bugün kendilerine kurulması planlanan fabrikanın ruhsatını teslim ettik. Oluşacak marka değerinin bölgemizin tanıtımına ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum. Tesisin en kısa sürede faaliyete geçmesini ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu