“Bursa Bülbülü” adlı filmin bir bölümü Erdek’te çekilecek
Ünlü komedyen Ata Demirer'in oynadığı "Bursa Bülbülü" adlı sinema filminin bir bölümü Erdek'te çekilecek.
Erdek Haber
Yayın: 16 Nisan 2022 - Cumartesi 00:52
Güncelleme: 16 Nisan 2022 00:52
“Bursa Bülbülü” adlı filmin bir bölümü Erdek’te çekilecek

Ünlü komedyen Ata Demirer'in oynadığı "Bursa Bülbülü" adlı sinema filminin bir bölümü Erdek'te çekilecek.  

BKM yapımı olan ve yönetmenliğini Hakan Algül'ün yaptığı "Bursa Bülbülü" isimli komedi filminin çekimlerinin bir bölümü Erdek'te yapılacak.  

Ünlü oyuncu Ata Demirer'in oynadığı filmin çekimlerinin Mayıs ayı içerisinde gerçekleşeceği öğrenilirken, Erdek'ten de çok sayıda figüranın rol alması bekleniyor. 

Çuğra ve Cumhuriyet Caddesi’nde çekimleri yapılacak film için yetkililer, ziyaret ettikleri Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'a bilgi verdi.  

Geçen ay Hülya Koçyiğit’in ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk olan Demirer, pandemi döneminde “Bursa Bülbülü” adında film konusu yazdığını söyleyerek, “Herhalde yaz başında bitirmiş olacağım. Bir Bursa hikayesi. 1980’li yıllarda geçen müzikal” demişti.  

BKM yapımı olan filmin kadrosunda Tarık Pabupçuoğlu, Melek Baykal, Erkan Can, Özge Özacar, Erkan Can ve Cem Gelinoğlu gibi sanatçılar yer alıyor. 

Haber: Tuncay Ertan 

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

2

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

3

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

4

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

5

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

6

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

7

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor