Tarih: 04.10.2010 00:00

Bursa Tarım Fuarı 6 Ekimde başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, kısa adı BURTARIM olan Bursa Tarım 2010 Fuarına bu yıl Erdek İlçesi`nin de yer alacağını bildirdi.
Bursa 8. Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile BURSA 3. HAYVANCILIK VE EKİPMANLARI FUARI, 6 - 10 Ekim 2010 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi`nde gerçekleşeceği açıklanan fuarla ilgili açıklama yapan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, fuarda Erdek İlçesi`ne tahsis edilen standın köşe başında olduğunu söyleyip, Erdek Ticaret Odası`nın katkısıyla, Erdek`in Bursa`da tarım Fuarında olacağını belirtti.
Erdek Ticaret Odası dışında, ilçede faaliyet gösteren diğer sektörlerin işkollarının da standda yer almalarını isteyen Kaygısız, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`ne bağlı Ballıpınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından kurulan folklor ekibinin, fuar merkezinde Pomak oyunuyla kısa bir gösteri sunacağını da özetledi.
6 Ekim Çarşamba günü başlayıp 10 Ekim Pazar gününe kadar sürecek olan BURTARIM Fuarının Erdek standında, Marmarabirlik Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yer alıyor.


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —