Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Marmarabirlik’i ziyaret etti
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Marmarabirlik’i ziyaret etti. Vali Demirtaş’a Bursa Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen de eşlik etti.
Bölge Haberleri
Yayın: 11 Haziran 2024 - Salı 17:31
Güncelleme: 11 Haziran 2024 17:31
Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Marmarabirlik’i ziyaret etti

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Marmarabirlik’i ziyaret etti. Vali Demirtaş’a Bursa Nilüfer Kaymakamı Murat Süzen de eşlik etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Başkanvekili Ali Yıldız ve Genel Müdür İsmail Acar tarafından karşılanan Vali Demirtaş, zeytin ve zeytinyağı sektörünün lider kuruluşu Marmarabirlik’in entegre tesislerinde incelemelerde bulundu. Hidamet Asa, zeytin ve zeytinyağın üretim aşamaları hakkında Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ı bilgilendirdi.

Marmarabirlik yalnızca bölge ve ortakları için değil, diğer zeytin üreticileri açısından da önemli bir kurum olduğunu belirten Demirtaş, “ Bursa’mızın değerli kuruluşları arasında yer alan ve ülkemizde kooperatifçiliğin örnek kurumlarından biri olan Marmarabirlik, zeytin üreticisinin adeta can simididir. Marmarabirlik gerek yurtiçi gerekse yurtdışında ulaştığı satış rakamları, üreticisine verdiği destek, yaptığı yatırımlar, sağladığı istihdam gerçekten çok etkileyici. Bu başarıda emeği olan başta Başkanımız Sayın Hidamet Asa’ya, tüm kurum çalışanlarına ve üreticilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

2

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

3

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

4

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

5

Burada kaza “geliyorum” diyor!

6

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

7

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol