BÜYÜK YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ
Daha önce Bandırma’da önceki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve büyük ilgi gören bugünkü adıyla Onon kafekondu! yoğun şikayetler sonunda faaliyeti iptal edildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 22 Ekim 2024 - Salı 18:36
Güncelleme: 22 Ekim 2024 23:04
BÜYÜK YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ

Daha önce Bandırma’da önceki Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan ve büyük ilgi gören bugünkü adıyla Onon kafekondu! yoğun şikayetler sonunda faaliyeti iptal edildi. Bulunduğu yerdeki tarihi Orta Mektep’in tescilli tarihi eser olması ve bulunduğu alanın halkın gezinti alanı olması nedeniyle de Kafenin iptal edilmesi olumlu karşılandı. Yoğun şikâyetlerin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Akın’a da intikal etmesinin ardından OnOn Kafe bugünden itibaren sökülmeye başlandı. Cafenin önceki yerinde kurulması bekleniyor. Konuyla ilgili önceki AK Parti İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Doğan da anıtlar kurulu nezdinde girişimlerde bulunmuştu. 

HABERİN İÇİNDEN: Bu yanlıştan mutlaka dönülmeli demiştik.Çok isabetli bir karar. Tarihi eser ve halkın gezinti alanı şimdi rahatladı ama 100 metre kareye yakın yeşil alanda sökülen çimler ne olacak? Kolayı var; beton parkelerin sökülüp çimlerin tekrar yerlerine konulması gerekiyor. Erdem ÖZCAN

Anahtar Kelimeler: BÜYÜK YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ
  • Perşembe 15 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 14.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.5 ° / 8.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek’te yılın son meclis toplantısı gerçekleşti

2

Erdek’te taksi Ücretlerine zam

3

BASKİ'DEN SAYAÇ UYARISI

4

Akın: “Engelliler Günü bir güne sığdırılacak bir gün değil”

5

Evinizin Konforu ve Tasarrufu: Yoğuşmalı Kombi Teknolojisi

6

Yolda Geçen Zamanı ve Paranızı Size Geri Kazandıran Akıllı Çözüm: TaşıtYakıt

7

Mutfaklarınızı Dönüştüren Akıllı Çözüm: Çok Amaçlı Mutfak Dolabı