Büyükşehir arıcılara arı yemi desteğinde bulundu
Büyükşehir´den arıcılara 6 bin 75 teneke arı yemi desteği geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Mart 2021 - Pazartesi 18:25
Güncelleme: 15 Mart 2021 18:25
Büyükşehir arıcılara arı yemi desteğinde bulundu

Büyükşehir´den arıcılara 6 bin 75 teneke arı yemi desteği geldi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2 bin 480 ton bal üretimi ile Türkiye´de ilk sıralarda yer alan Balıkesir Balını marka haline getirebilmek için arıcılara destek vermeyi sürdürüyor.
Başkan Yılmaz´ın talimatıyla Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, Balıkesir Arıcılar Birliği ile 5200 Sayılı Kırsal Kalkınma Bal Üreticileri Birliği üyesi 1.215 üreticiye 5´er teneke arı yeminin dağıtımı gerçekleştiriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Karesi Toplantı Salonu´nda; Balıkesir Arıcılar Birliği ile 5200 Sayılı Kırsal Kalkınma Bal Üreticileri Birliği üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yücel Yılmaz, 506 bin lira değerinde 6 bin 75 teneke arı yeminin üreticilere hızlı bir şekilde ulaştırılacağını belirterek desteklerinin de artarak devam edeceğini söyledi.
Başkan Yılmaz´a desteklerinden dolayı teşekkür eden Balıkesir Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Yazıcı ile 5200 Sayılı Kırsal Kalkınma Bal Üreticileri Birliği Başkanı Halil Bal, Büyükşehir Belediyesi´nin destek ve teşviklerinin, üreticiler için oldukça önemli olduğunu dile getirdi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi