Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan 3. birleşimi yapıldı

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan 3. birleşimi yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 3. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan´ın başkanlığında yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 3. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan´ın başkanlığında yapıldı. Yoklama ve açılışın ardından bir önceki toplantı tutanak özetinin meclis onayına sunulduğu toplantıda meclis gündeminde yer alan maddeler görüşüldü.
Toplantıda eski Askerlik Şubesi´nin bulunduğu arsanın Büyükşehir´e devri kabul edilirken, arsanın inşası başlayan Çamlık Projesi ile birleştirilmesi kararlaştırıldı.
Meclis toplantısında ayrıca Bahçelievler-Paşaalanı Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni güzergah ve kavşak düzenlemeleri ile iki adet köprü yapımıyla ilgili Komisyon raporu da onaylandı. Bu kapsamda kavşak düzenlemelerinin yapılacağı eski Roman Evleri´nin bulunduğu alanda oturan vatandaşlar için Büyükşehir tarafından yapılan konutlar geçtiğimiz haftalarda düzenlenen tören ile açılmıştı.
Büyükşehir Belediye Meclisi 3. Birleşimine; İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Başkanları katıldı.
Haber Merkezi