Büyükşehir Belediyesi araç filosu büyüyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi araç ve ekipman filosunu büyütmeye devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Aralık 2016 - Çarşamba 18:01
Güncelleme: 14 Aralık 2016 18:01
Büyükşehir Belediyesi araç filosu büyüyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi araç ve ekipman filosunu büyütmeye devam ediyor.
Balıkesir Çevre Yönetimi Birliği (BAÇEYÖP) üyesi 8 belediyede kullanılmak üzere çöp kamyonu ve konteynırı ile Balıkesir Toplu Taşıma (BTT)´de kullanılmak üzere 21 adet Karsan marka şehiriçi ulaşım aracı düzenlenen tören ile hizmete alındı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un katılımı ile Fen Depo´da düzenlenen hizmete alım töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başladı. Törenlerin açılış konuşmasını Karsan Genel Müdürü Muzaffer Arpacıoğlu yaptı.
Balıkesir´in Karsan için ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Arpacıoğlu, Karsan olarak yıllardır Balıkesir´e aralıksız olarak araç teslimatı yaptıklarını hatırlattı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´da törende yaptığı konuşmada, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin tüm birimleri ile yatırımlarına devam ettiğini, Balıkesir Çevre Yönetimi Birliği (BAÇEYÖP) üyesi 8 belediyede kullanılmak üzere 2 milyon 297 bin Avro´luk araç ve ekipmanın hizmete alındığını açıkladı.
Haber Merkezi

  • Perşembe 12.4 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cuma 13.4 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.2 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BAŞKAN MİRZA, ÇOCUK ATÖLYELERİNDE MİNİKLERLE BULUŞTU

2

Akın, Balıkesir için gençlerle el ele

3

Sahil bandında riskli ağaçlar kaldırıldı, yeni fidanlar dikildi

4

BANDIRMA’DA KAMYON ÇINAR AĞACINI DEVİRDİ

5

Erdek’te yangın paniği

6

Çömez’in annesi, son yolculuğuna uğurlandı

7

BASKİ Susurluk’ta yeni yerleşim bölgesini suya kavuşturdu