Büyükşehir bir telefon uzağınızda
Büyükşehir Çağrı Merkezi 100 binin üzerinde çağrı cevapladı
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Ocak 2020 - Çarşamba 16:30
Güncelleme: 08 Ocak 2020 16:30
Büyükşehir bir telefon uzağınızda

Balıkesir Büyükşehir Beledi-yesi Çağrı Merkezi personeli, 7 gün 24 saat Balıkesirliler için görev başında bekliyor. Vatandaşların, belediyeyle olan işlemlerini bir telefonla çözüme kavuşturan çağrı merkezinde geride bıraktığımız yıl 100 binin üzerinde çağrı cevaplandı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığına bağlı olarak görev yapan 444 40 10 numaralı çağrı merkezi, 7 gün 24 saat vatandaşların aramalarına cevap veriyor. Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi´nde vatandaşların istek ve şikâyetleri kayıt altına alınarak takibi gerçekleştiriliyor, işlerin yapılıp yapılmadığı kontrol edilerek tamamlanmasını sağlanıyor. Aynı zamanda kurumsal aramaları da gerçekleştiren çağrı merkezi personeli; sosyal medya ve Whatsapp İhbar Hattı üzerinden gelen talepleri cevaplandırıyor. Vatandaşlara sorunlarının çözümünde de yol göstericilik yapan çağrı merkezi personeli 2019 yılında 102 bin 914 çağrıya cevap verdi. 

BÜROKRASİYE TAKIL-MADAN İŞLEMLER TAMAM
Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, 2020 yılında da 444 40 10 numaralı hatta vatandaşların çağrılarını bekliyor olacak. Vatandaşların belediye işlerinde bürokrasi engeline takılmadan daha çabuk geri dönüş alabilmesini sağlamak için çalışan çağrı merkezi, telefonda aldığı taleplere ürettiği çözümler ile birlikte işlerinin yoğunlu-ğunda belediyeyi ayaklarına getiriyor.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”