Büyükşehir çalışıyor Balıkesir değişiyor
GYODER tarafından 7. kez Balıkesir´de düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesinin kazanımlarından olan 2400 Konutluk Yeni Karesi Projesinin startı verildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 19 Ekim 2015 - Pazartesi 17:21
Güncelleme: 19 Ekim 2015 17:21
Büyükşehir çalışıyor Balıkesir değişiyor

GYODER tarafından 7. kez Balıkesir´de düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesinin kazanımlarından olan 2400 Konutluk Yeni Karesi Projesinin startı verildi.
25 yıldan beri tapu tahsis belgeleri dağıtılarak oyalanan 800 vatandaşın mağduriyetleri bu projemizle sonlandırılırken, startı verilen projenin Balıkesir´e hayırlı olması temennisinde bulunuldu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK) hemşerilerimize nitelikli konut ve yaşam alanı sunuyor. Sosyal donatıları ile tam bir yaşam alanı olacak konutlar Balıkesir´e hakim bir tepede, sağlam zemin üzerinde konumlanan mimarisi ile dikkat konuşlandırılacak.
Yaşam alanında, vatandaşla rımızın hak ettiği modern, sağlam ve ferah konutların yanı sıra projeye dahil sosyal donatılar (ilköğretim okulu, sağlık merkezi, dini tesis ve açık yeşil alanların bünyesinde park ve spor alanları, basketbol sahası, tenis kortu, yaya ve bisiklet yolları) bünyesinde yer alacak.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 13.4 ° / 1.3 ° Güneşli
  • Perşembe 11.3 ° / 2.2 ° false
  • Cuma 12.9 ° / 2.1 ° false
1

Erdek'te yollar yenileniyor

2

Anma programı Ocaklar İlkokulu’nda

3

Erdek Kaymakamı Göç: “Kyzikos yakınına müze yapılacak”

4

FOTOĞRAF DERNEĞİ GENEL KURULU’NDA BAŞKAN TÜLİN TAN

5

MEHMET ÖZBİNİCİ ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

6

BANDIRMA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

7

Başkan Akın’dan Kyzikos Hamlesi