Büyükşehir ekipleri işbaşında
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nce oluşturulan acil müdahale ekiplerince, mahallelerin ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap verebilmek üzere kentte yol düzenleme, asfalt yama, park ve yeşil alan düzenlemeleri gibi çalışmalar aralıksız sürüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Ekim 2020 - Cuma 22:39
Güncelleme: 16 Ekim 2020 22:39
Büyükşehir ekipleri işbaşında

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nce oluşturulan acil müdahale ekiplerince, mahallelerin ihtiyaçlarına en kısa sürede cevap verebilmek üzere kentte yol düzenleme, asfalt yama, park ve yeşil alan düzenlemeleri gibi çalışmalar aralıksız sürüyor.
Tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için hızlı bir biçimde alt yapı ve fiziki düzenleme çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri; Karesi, Altıeylül ve Bandırma ilçelerinde yağmursuyu kanalları ile mazgalların temizlik, bakım ve onarımlarını; Dursunbey ve Burhaniye´de ise kanalizasyon hatlarının temizliklerini gerçekleştirdi.
İl genelindeki yeşil alanlarda rutin olarak temizlik, budama, çim biçme ve ilaçlama çalışmalarını yapan ekipler, ayrıca kullanım ömrünü tamamlamış eski durakları da yeniliyor.
Bir yandan ilçelerde hızlı bir şekilde yeni yol yapım, asfalt serim ve yol genişletme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, diğer yandan da 20 ilçede bozulan yollarda yama, bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Haber Merkezi

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

2

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

3

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3

4

Burada kaza “geliyorum” diyor!

5

Erdekspor evinde fark yedi: 0-4

6

BANÜ ile “Engelime Renk Ver Derneği” arasında protokol

7

JANDARMA UYGULAMASINDAN KAÇAN ARAÇ TAKLA ATTI