Büyükşehir, kadın muhtarların 8 Mart Kadınlar Günü´nü kutladı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçede görev yapan 40 kadın muhtarı bir araya getirerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladı.
Bölge Haberleri
Yayın: 09 Mart 2021 - Salı 22:38
Güncelleme: 09 Mart 2021 22:38
Büyükşehir, kadın muhtarların 8 Mart Kadınlar Günü´nü kutladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçede görev yapan 40 kadın muhtarı bir araya getirerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın muhtarları kahvaltıda bir araya getirdi. Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen kahvaltıya, kadın muhtarların yanı sıra; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz, Büyükşehir Belediyesi ile iştiraki Balıkesir Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğünde (BASKİ) görev yapan kadın daire başkanları katıldı. Bu anlamlı günde hatırlandıkları için teşekkür eden kadın muhtarlar, mahalleleriyle ilgili taleplerini de dile getirerek istişarelerde bulundu.
BBB Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz ?Bu anlamlı günü, ilimize bağlı 40 kadın muhtarımızla ve kadın daire başkanlarımızla geçirdik. Hayatı kolaylaştırmak adına Büyükşehir Belediyesi olarak coğrafyamızın tamamında kadın-erkek ayrımı yapmaksızın güzel işler yapmaya gayret ediyoruz. Kadınlarımız, ne kadar aktif olursa, sahada olursa sorunların çözümü noktasında yardımcı olurlarsa işler daha kolay yapılıyor. Kadınlarımızı önemsiyoruz, sorumluluklarının artmasını, görevlerinin çoğalmasını istiyor ve özellikle destekliyoruz. Çalışan emekçi kadınların gününü tebrik ediyorum.? diye konuştu.
Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe ise ?Kadına değer verdiğiniz müddetçe başaracaksınız ama bunun için kadının kadına destek olması lazım. Dünya Emekçi Kadınlar Günü´müzü kutluyorum.? dedi.
Haber Merkezi

  • Pazartesi 14.5 ° / 5.4 ° false
  • Salı 7.3 ° / 6.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 10.6 ° / 4.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Erdek’te bölgesel gündem masaya yatırıldı

2

Erdek’teki bıçaklama olayının duruşması sürdü

3

Erdek’in Nüfusu 32 Bin 80 Oldu: Mahalle Mahalle Nüfus Dağılımı Açıklandı

4

72 Yaşındaki Hasta Beyin Tümörü Ameliyatıyla Sağlığına Kavuştu

5

Ticari gemiden denize düştü, arama kurtarma devam ediyor

6

Akın’ın yönetim anlayışı Bandırma’da memnuniyet yarattı

7

Burak İnci’ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası