Büyükşehir, Savaştepe´ye yatırım yağdıracak
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin ve merkezi hükümetin Savaştepe ilçesinde devam eden çalışmaları ve projelerini yerinde inceledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Ağustos 2015 - Cuma 05:01
Güncelleme: 14 Ağustos 2015 05:01
Büyükşehir, Savaştepe´ye yatırım yağdıracak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin ve merkezi hükümetin Savaştepe ilçesinde devam eden çalışmaları ve projelerini yerinde inceledi.
Savaştepe´nin otoyolların ve demiryolunun merkezinde önemli bir ilçe olduğunu hatırlatan Başkan Uğur, merkezi hükümetin ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin hizmetleri ve yatırımların sonucunda Savaştepe´nin 5 yıl içerisinde çok değişeceğini öne sürdü.
Savaştepe Meslek Yüksekokulu´nun inşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan Uğur, inşaatın bir an önce tamamlanıp, eğitimin başlaması için merkezi hükümet düzeyinde girişimlerde bulunacağını belirtti. Savaştepe- Soma yolunun altından geçen menfezin genişletilmesi için alan incelemesi yapan Başkan Uğur, bu incelemenin ardından günlük bin metre kare taş kapasiteli Savaştepe Parke Taşı Şantiyesini gezip, çalışmaları yakından takip etti. Başkan Uğur, ayrıca Savaştepe ATL Teknik Atölyelerini, Savaştepe Kız Mezarlığı, Çamlık Mesire Alanı ve Sarıbeyler Düğün Salonu´nda incelemelerde bulundu.
Haber Merkezi

  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
1

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

2

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

3

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

4

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

5

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

6

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

7

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak