Tarih: 11.02.2016 00:43

Büyükşehir Voleybol Takımı Yeşil Bayramiçspor engelini kolay geçti

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Yeşil Bayramiçspor engelini rahat aştı.
Maça Ivana Nesovic-Jana Matiasovska - Ayşe Kılıç - Kübra Kegan - Ayşe Gürel - Deniz Şurgun ve Bahanur (L) ile tutuk başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ilk teknik molaya 8-7 önde girmeyi başardı. Teknik mola dönüşü Ivana ve Jana´nın etkili oyunuyla maça ağırlığını koyan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi ve setin sonunda da etkisini devam ettirerek ilk seti 25-14 kazandı.
İkinci sete iyi başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 8-4 önde girdiği ilk teknik mola dönüşü direnç gösteren bir Yeşil Bayramiçspor ile karşılaştı. Merve Ateş ve Ceren Navruz ile etkili olan Bayramiç Temsilcisi ikinci teknik molaya 15-16 önde girdi. İkinci setin son bölümünde etkili olan Ivana Nesovic´in hücumlarıyla setin sonunu iyi getiren Balıkesir Büyükşehir Belediyespor bu seti 25-20 alarak setlerde durumu 2-0´a getirdi.
Üçüncü sette libero, pasör ve orta oyuncu değişiklikleriyle başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ilk teknik molaya 7-8 geride girmesine rağmen seyircisinin de desteğiyle ikinci teknik molaya 16-13 önde girdi ve seti 25-14 alarak 3-0´lık skorla 3 puanı hanesine yazdırdı.
Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu´nu dolduran taraftarlara teşekkür eden Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkan´ı Yusuf Hocaoğlu "Play-off´lar öncesinde takımımızın gösterdiği performanstan memnunuz. Voleybol Şube Sorumlusu arkadaşlarımızla lige çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Oyuncularımız da bunun farkında. Balıkesir´i voleybolda marka şehir yapmak istiyoruz. Dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Hakan Arda galibiyetten dolayı memnun olduğunu belirterek ?Kurtdereli Spor Salonu´nu dolduran taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Onların bu son
haftalardaki desteklerini Play off´larda da hissedeceğiz. Yoğun bir maç trafiğine giriyoruz. Balıkesir´de kalan 4 maçımızda da desteklerini bekliyoruz." dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 10 Şubat Çarşamba günü İzmir´de Arkasspor ile karşılaşacak.
Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —