Büyükşehir amatör spora verdiği desteğin çıtasını yükseltiyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2023’te amatör spora verdiği desteği 15 katına çıkaracak.
Bölge Haberleri
Yayın: 29 Haziran 2022 - Çarşamba 12:46
Güncelleme: 29 Haziran 2022 12:46
Büyükşehir amatör spora verdiği desteğin çıtasını yükseltiyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 2023’te amatör spora verdiği desteği 15 katına çıkaracak. 
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) organizasyonunda düzenlenen “Amatör Spor Kulüplerimize Destek Bizden, Spor Yapmak Onlardan” töreni, Avlu Kongre Merkezi’nde düzenlendi. 
Balıkesir’de amatör sporun gelişmesi ve profesyonel liglere sporcular yetiştiren bir şehir haline gelmesi için spor tesislerinin sayısını ve kapasitelerini artıran Büyükşehir Belediyesi, Ali Hikmet Paşa Spor Tesisi’ni tam donamlı bir komplekse dönüştürüyor. 
Tesis tamamlandığında, tesisin inşasına harcanan para kadar her yıl amatör spor kulüplerine ödenek ayrılacak. 
Törende; U16 Türkiye Şampiyonasında Balıkesir’i temsil eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Dursunbey Belediyespor Kulübü sporcuları ve U18 Türkiye Şampiyonasında yarışan Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Gömeç Belediyespor Kulübü sporcularına ödülleri verildi. 
Ayrıca Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligine yükselen Havran Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol takımı da tebrik edilerek ödüllendirildi. 
Haber Merkezi

  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

2

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

3

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

4

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

5

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

6

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

7

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ