Büyükşehir, Bandırma’ya katlı kavşaklar kazandırdı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Bandırma Giriş Katlı Kavşağı ve 6. Ana Jet Üssü Katlı Kavşağı yapıldı.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Ekim 2022 - Salı 11:54
Güncelleme: 25 Ekim 2022 11:54
Büyükşehir, Bandırma’ya katlı kavşaklar kazandırdı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Bandırma Giriş Katlı Kavşağı ve 6. Ana Jet Üssü Katlı Kavşağı yapıldı. 
Bandırma’nın trafik yükünü hafifletmek amacıyla projesi Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kavşak ile Bandırma’da trafik akışını daha güvenli hale geldi. 
Bandırma girişinde ve Askeri Lojmanların yakınında bulunan iki hemzemin geçit ile trafik ışıklı kavşaklar, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı’nın hazırladığı projelerle, ortadan kaldırılarak yerine katlı kavşaklar yapıldı. 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü ağında olan Bursa-Çanakkale Yolu üzerinde bulunan Bandırma Giriş Katlı Kavşağı ile 6. Ana Jet Üssü Katlı Kavşağı’nın yapımı, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. 
Bandırma’ya kazandırılan yeni kavşaklarla birlikte ilçede trafik akışı daha güvenli ve konforlu hale getirildi. İlçenin girişinden itibaren trafik yükü hafifletilerek daha sağlıklı bir hale dönüştürüldü.  
Haber Merkezi

 

  • Pazartesi 19.5 ° / 8.7 ° Güneşli
  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
1

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

2

Burası, Bandırma’nın Paşakent Mahallesi. Nüfusu 11 bini aştı ve her geçen gün artıyor.

3

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

4

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

5

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı

6

Altyapı Çalışmalarında Arkeolojik Kalıntılar Çıkıyor

7

Mahkeme kararı: “Bu hayvanlar Türkiye’ye sokulamaz”