Büyükşehir Belediyesi ile Bandırma’da Sabah Sporları Başladı
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden Herkese Açık Sabah Sporu
Spor Haber
Yayın: 12 Haziran 2025 - Perşembe 12:28
Güncelleme: 12 Haziran 2025 12:29
Büyükşehir Belediyesi ile Bandırma’da Sabah Sporları Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, güne daha enerjik başlamak isteyenler için Bandırma sahilinde sabah sporu etkinliklerini başlattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin deneyimli antrenörleri eşliğinde Bandırma’da sabah sporu etkinlikleri başlatıldı. Aşk Köprüsü karşısındaki sahil bandında gerçekleştirilen etkinlik, sağlıklı yaşamı desteklemek ve güne enerjik bir başlangıç yapmak isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunuyor.

Hafta içi her gün düzenlenen sabah sporları, sabah saat 07.30’da başlayıp 08.30’a kadar devam ediyor. Açık havada, deniz manzarası eşliğinde yapılan egzersizler, uzman eğitmenler tarafından yönlendirilerek katılımcılara hem keyifli hem de verimli bir spor deneyimi yaşatıyor.

Her yaştan vatandaşın katılımına açık olan etkinliğe, güne zinde başlamak ve sağlıklı bir yaşam için ilk adımı atmak isteyen herkes davet ediliyor.

  • Pazar 21.2 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.5 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Salı 21.1 ° / 13.2 ° Güneşli
1

Yeşilçam efsanesi Ahmet Mekin: “Engin Çağlar, iyi insan ve iyi oyuncuydu”

2

ERDEK NERİME YÜKSEL ORTAOKULU’NDAN BÜYÜK BAŞARI

3

Kapıdağ ve Zeytinliada panelde ele alındı

4

Dr. Dadan soruyor: “Siz hâlâ ütülmediniz mi?

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN DİKİŞ KURSUNA 10 YENİ MAKİNE DESTEĞİ

6

Bandırmaspor’a ceza yağdı!

7

Erdek’e 300 Sosyal Konut Müjdesi!