Büyükşehir Belediyesi’nden Edremit’e modern otogar
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 160 metrekare alana sahip olan Edremit Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni yeniliyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 17 Ekim 2021 - Pazar 00:41
Güncelleme: 17 Ekim 2021 00:41
Büyükşehir Belediyesi’nden Edremit’e modern otogar

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 14 bin 160 metrekare alana sahip olan Edremit Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni yeniliyor. Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. tarafından gerçekleştirilen yeni projeyle; terminal, gişeleri, peronları, iç ve dış mekânıyla baştan aşağı modern bir görünüme kavuşturulacak. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bakımsız ve ihtiyaçları karşılayamaz hale gelen Edremit Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne daha modern ve konforlu bir görünüm kazandıracak yenileme projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında 2 bin 100 metrekare kapalı alana sahip olan ve kullanım ömrünü tamamlamış iç mekân yenilecek. 
11 bin 460 metrekarelik açık alanda ise yapılacak altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında otobüs peronları, bekleme alanları ve zemin yenilenecek. Bunların yanı sıra açık alan peyzaj uygulamasıyla estetik bir hale getirilecek, ayrıca 600 metrekarelik otopark alanı yapılacak. 
Yaklaşık 31 yıldır yurtiçi ve yurtdışından milyonlarca insana hizmet eden Edremit Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Edremit hak ettiği otogara kavuşmuş olacak. 
Haber Merkezi

  • Cuma 14.5 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.6 ° / 10 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 18.1 ° / 6.9 ° Güneşli
1

Erdek’te erik ağacı kasım ayında meyve verdi

2

Ahmet Akın Kuvayımilliye ruhunu Ankara’ya taşıdı: “Şehrimizin menfaati her şeyin üzerindedir.”

3

ERDEK ADLİYESİNDE HAREKETLİ SAATLER

4

Öğrenciler “Atatürk ve Vatan Sevgisi”yle Fidan Dikti

5

Fatih Caddesi aylardır karanlığa mahkûm!

6

İtfaiye erleri eğitim ile donanımlarını arttırıyor

7

Çömez’den yeni liman açıklaması