Büyükşehir İtfaiyesine Rotfire sistemli araç takviyesi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yeni satın aldığı araçlarla itfaiyesini daha etkin hale getiriyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 02 Temmuz 2014 - Çarşamba 12:00
Güncelleme: 02 Temmuz 2014 12:00
Büyükşehir İtfaiyesine Rotfire sistemli araç takviyesi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, yeni satın aldığı araçlarla itfaiyesini daha etkin hale getiriyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Körfez bölgesinde, özellikle yangın anında ulaşımın zor olduğu dar sokaklarda kullanılmak üzere alınan 3 tane rotfire sistemli araç hizmete girdi.
Edremit, Ayvalık ve Altınoluk olmak üzere körfez bölgesinde herhangi bir yangın durumunda, ilgili grup amirliklerine ani müdahale imkanı sağlayan ve yangının büyüme riskine karşı gelecek ekibe zaman kazandırmak üzere tasarlanan çift kabinli pikap üzerine monteli rotfire sistemli araçlar, daha az su ve köpük kullanarak dar alanlardaki yangın olaylarına müdahale edebilme özelliği taşıyor.
Yeni alınan araçlarla birlikte Balıkesir Merkez dahil olmak üzere, İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan rotfire sistemli araç sayısı 4'e çıkarken, Balıkesir İtfaiyesi'nin yangınlara daha etkin ve hızlı bir şekilde müdahale etmesi sağlanmış oldu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 33.4 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Pazar 31.8 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.3 ° / 15.1 ° Güneşli
1

Büyükşehirden çiftçilere marul fidesi desteği

2

MENDİREK KARANLIĞA GÖMÜLDÜ

3

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’den BASKİ’ye Sert Tepki

4

TABELA VAR, FERİBOT YOK!

5

CHP Milletvekili ve PM üyeleri Bandırma’da

6

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

7

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!