Büyükşehir, Vatandaş Memnuniyet Anketi açtı
2025-2029 Dönemi Stratejik Planı’nı hazırlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin gerçek sahibi Balıkesirlilerin tümüne ulaşabilmek adına Web sitesinde “Vatandaş ve Memnuniyet Anketi” açtı.
Bölge Haberleri
Yayın: 26 Haziran 2024 - Çarşamba 11:54
Güncelleme: 26 Haziran 2024 11:54
Büyükşehir, Vatandaş Memnuniyet Anketi açtı

2025-2029 Dönemi Stratejik Planı’nı hazırlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehrin gerçek sahibi Balıkesirlilerin tümüne ulaşabilmek adına Web sitesinde “Vatandaş ve Memnuniyet Anketi” açtı. Ankete katılmak isteyen vatandaşlar https://bit.ly/bbbstratejikplan linkinden ulaşabilecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2025-2029 Dönemi Stratejik Planı’nın hazırlanmasında şehrin gerçek sahibi Balıkesirlilerinde söz sahibi olması adına “Vatandaş ve Memnuniyet Anketi” açtı. Balıkesir’de yaşayan vatandaşların; görüş, beklenti ve önerilerini ortaya koyan 23 sorudan oluşan ankete, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Web Sitesi Ana Sayfasından ulaşılabiliyor.

STRATEJİK PLANA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin; hizmet öncelikleri, hizmet talep yolları, belediye hizmetlerinin değerlendirilmesi, belediyenin gelecekteki vizyon-misyon ve temel değerlerinin belirlenmesi, gelecekte hangi hizmet alanlarına önem verilmesi, en önemli sorunları, gelecekte hangi yönü ile güçlü olması gerektiği ve daha birçok konu üzerine soruları yanıtlayan vatandaşların görüşleri, Stratejik Plan oluşumuna büyük katkı sağlayacak. Memnuniyet Anketi ile bir taraftan hizmetler vatandaşlar tarafından değerlendirilirken diğer taraftan da talep ve istekler belirlenecek. Büyükşehir Belediyesi ‘Vatandaş ve Memnuniyet Anketi’ne https://bit.ly/bbbstratejikplan adresini tıklayarak da ulaşılabilecek.

  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı