Büyükşehir´den Bandırma´da Ramazan Şenliği
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bandırma Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen Ramazan şenliklerinde Başkan Ahmet Edip Uğur, vatandaşlarla bir araya geldi.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Haziran 2017 - Perşembe 20:11
Güncelleme: 08 Haziran 2017 20:11
Büyükşehir´den Bandırma´da Ramazan Şenliği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bandırma Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenen Ramazan şenliklerinde Başkan Ahmet Edip Uğur, vatandaşlarla bir araya geldi.
Şenlikler Grup Tillo´nun konseri ile başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen şenlikler kapsamında meydana stantlar kurulurken, stantlar çevre esnafa tahsis edildi. Şenlikler süresince müzik grupları, yerel sanatçılar sahne alacak ve yine etkinlikler kapsamında çeşitli animasyon ve eğlenceler düzenlenecek.
Ramazan şenliklerinin ilk etkinliğine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Kaymakamı Günhar Yazar, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, çeşitli sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Grup Tillo´nun konseri ardından grup üyelerine teşekkür ederek çiçek takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırmalıların Ramazan ayını kutladı. Başkan Uğur program ardından stantları gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Haber Merkezi

  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI