Büyükşehir´den Çölyak hastalarına destek
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Körfezi Çölyak Derneği çatısı altında bir araya gelen Çölyak hastalarını sevindirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 28 Mayıs 2020 - Perşembe 21:22
Güncelleme: 28 Mayıs 2020 21:22
Büyükşehir´den Çölyak hastalarına destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit Körfezi Çölyak Derneği çatısı altında bir araya gelen Çölyak hastalarını sevindirdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin gönderdiği glutensiz ürünlerden oluşan gıda paketleri, dernek başkanı Betül Özdemir Kaya tarafından Burhaniye ve Edremit´teki Çölyak hastalarına ulaştırıldı.
Destekleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´a teşekkür eden Özdemir Kaya ?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Edremit Körfezi´ndeki çölyaklı çocuklarımız ve yetişkinler için bu zor pandemi sürecinde hazırladığı glutensiz ürünlerden oluşan nazik hediye paketlerinizi Çölyak hastalarına ulaştırdık. Çocuklarımızın mutluluğuna vesile olanlara bir kez daha teşekkür ederiz.? dedi.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
1

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

2

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

3

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?

4

Kaymakam Göç’ten Yaşlılar Günü’nde anlamlı ziyaret

5

Bölgenin en büyük "Tarım ve Hayvancılık Fuarı" kapılarını açtı

6

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

7

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”