Büyükşehir´den Erdek´e yeni otobüs durakları
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından Erdek´e yeni otobüs durakları kazandırılıyor.
Erdek Haber
Yayın: 17 Ekim 2020 - Cumartesi 16:23
Güncelleme: 17 Ekim 2020 16:23
Büyükşehir´den Erdek´e yeni otobüs durakları

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından Erdek´e yeni otobüs durakları kazandırılıyor.
Toplu ulaşımda vatandaşlara konforlu ve rahat bir hizmet sunabilmek için çalışmalarına devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı´na bağlı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü, Balıkesir merkez ve bağlı ilçelere yeni otobüs durakları kuruyor. 

Yeni otobüs durakları montajı kapsamda; Erdek, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Edremit, Bandırma, Balya, Bigadiç, Burhaniye, Gönen, Havran, Manyas, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde durak montaj çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, kış mevsimi gelmeden üstlendikleri işi tamamlamak istiyor.
Vatandaşları, yaz aylarında güneşten kış aylarında yağmur ve soğuktan koruyan klimalı kapalı durak monte işlemlerini sürdüren ekipler, son olarak Erdek, Ayvalık, Gönen, Manyas ve Sındırgı ilçelerinde çalışmalarını gerçekleştirdi. Diğer ilçelerde de kapalı durak montaj çalışmaları devam ediyor.
Haber: Tuncay Ertan

  • Cumartesi 10.5 ° / 1.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 10.1 ° / 3.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 0.9 ° / -1.7 ° Yoğun kar yağışlı
1

Öztaylan Müjdelemişti!

2

Akın: “Basın, demokrasinin en önemli yapı taşıdır”

3

Erdek Diyanet-Sen: “Yasal Haklarımızı Sonuna Kadar Kullanacağız”

4

Erdek’te Vakıf Mütevelli Heyeti Üyelerine Teşekkür Plaketi

5

Vali Ustaoğlu’ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

6

Eğitim-İş’ten ÇEDES Tepkisi: “Okullar Din Görevlilerine Değil, Öğretmenlere Emanettir”

7

Erdek’te Deniz Coştu! Lodos Sahili Dövdü