Büyükşehir’den Erdek’e tam kapsamlı yol ve altyapı yatırımı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın talimatıyla Erdek’te başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden sürüyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Mayıs 2025 - Perşembe 15:44
Güncelleme: 09 Mayıs 2025 12:26
Büyükşehir’den Erdek’e tam kapsamlı yol ve altyapı yatırımı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın talimatıyla Erdek’te başlatılan altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Bu kapsamda, 300 metre uzunluğundaki Memduh Aslan Caddesi’nde yürütülen asfaltlama işlemleri de kısa sürede tamamlanan cadde modern ve konforlu bir görünüme kavuşturuldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın altyapı yatırımlarına verdiği öncelik doğrultusunda, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) tarafından Erdek’te su ve kanalizasyon altyapısı güçlendirilirken, eş zamanlı olarak bu çalışmalar nedeniyle bozulan yollar da baştan sona yenileniyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, plentmiks temel ve asfalt serim çalışmalarını titizlikle yürütürken, Erdek Belediyesi ekipleri de kaldırım ve bordür imalatlarını koordineli bir şekilde sürdürüyor.

ERDEK’İN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, Memduh Aslan Caddesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından hızla harekete geçerek asfalt serim işlemlerine başladı. Toplam 300 metre uzunluğundaki cadde, baştan sona sıcak asfaltla kaplanarak modern bir görünüme kavuşturuldu. Çalışmaların bir sonraki etabı, Memduh Aslan Caddesi’nin devamı niteliğindeki Muhtar Ahmet Süzgün Caddesi’nde sürdürülecek. Ramazan Bayramı öncesinde yenilenen Adnan Menderes Caddesi’nin devamı olan Zübeyde Hanım Caddesi ile Hükümet Caddesi’nde de sıcak asfalt, kaldırım ve bordür imalatlarını da kapsayan kapsamlı yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek. Tüm bu çalışmalar tamamlandığında, Erdek’te toplamda 6 kilometrenin üzerinde yol modern bir görünüme kavuşmuş olacak.


 

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret