Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir'in çalışmaları tam gaz devam ediyor

Büyükşehir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Erdek'e hizmetleri hız kesmeden devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Erdek'e hizmetleri hız kesmeden devam ediyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek'in dört bir yanında rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra; altyapı ve sahil düzenlemesi yapımı çalışmalarını da aralıksız bir şekilde gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdek'te bozulan yolların onarılması için yüz kamyondan fazla asfalt gönderildiğini ifade eden AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın Erdek'e gösterdiği ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Alioğlu devam eden konuşmasında "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Erdek'e hizmetleri tam gaz devam ediyor. Bir yandan alt yapı çalışmaları devam ederken bir yandan da sahil düzenleme çalışmaları sürüyor. Yine ilçede bozulan ve deforme olan yolların onarılması için Büyükşehir Belediyesinden yüz kamyondan fazla asfalt geldi, gelmeye de devam edecek. Kırsal mahallelerimize de hizmet ve yatırımlarımız devam ediyor. İlçemizde yapımı devam eden İleri Biyolojik Arıtma Prosesli inşa edilecek olan Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdiğinde de, Erdek Körfezi ve Marmara Denizi’ni kirleten unsurlar ortadan kaldırıldığı gibi su taşkınlıkları sona erecek. Turizm şehri Erdek'te sezon başına kadar sahil düzenlemeleri de alt yapı çalışmaları da bitmiş olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz Erdek'in sorunları ile yakından ilgileniyor. Gösterdiği bu ilgiden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum"dedi. 

Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı