Çakıl İlkokulu eTwinning projesi’ni sevdi
Erdek İlçesi Çakıl İlkokulu tarafından eTwinning Projesi kapsamında Aile Dostlarımız (Our Family Friends) isimli etkinlik başlatıldı.
Erdek Haber
Yayın: 27 Kasım 2021 - Cumartesi 16:36
Güncelleme: 27 Kasım 2021 16:36
Çakıl İlkokulu eTwinning projesi’ni sevdi

Erdek İlçesi Çakıl İlkokulu tarafından eTwinning Projesi kapsamında Aile Dostlarımız (Our Family Friends) isimli etkinlik başlatıldı. 
Çakıl İlkokulu Ana Sınıfı Öğretmeni İlknur Tosun ve Romanya’lı ortağı Alina Cara’nın birlikte kurdukları Aile Dostlarımız (Our Family Friends) isimli e Twinning Projesi’nin Türkiye’den 3, Romanya’dan 4, Litvanya’dan ise 1 ortağı olduğu bildirildi. 
Eylül ayından bu yana devam eden 2022 Mayıs ayında sona erecek proje içeriğinde “Bir davetiyeniz var, misafir olmayı sever misin? Cevabınız evet ise dede, nine, baba, anne ve 3 çocuktan oluşan bir ailenin misafiri olunacak, onlarla tanışmaya ve arkadaş olmaya ne dersiniz? Bazı konularda bizden yardım isteyecekler, arkadaşlarımızın sorunlarını birlikte çözelim” programı uygulanacak. 
Eylül ayında başlayan 2022 Mayıs ayında sonlanacak olan projeye göre; hayali bir aile ile dostluk kurulup onların problemlerini çözmek adına çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 
Haber : Tuncay Ertan

  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 7.7 ° / 1.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Ömer Metin zorlandı ama kazandı

2

Japon Heyet, Erdek’te Su Ürünleri Üretim Alanlarını İnceledi

3

Can Dost Şubat-Mart programı belli oldu

4

Mamun Bahçeleri Yokuşunda Kaza: 2 Motorcu Yaralandı

5

Şubat’ta Bahar Havası: Erdek’te Sahiller Doldu

6

Türkiye’de ilk olacak "Lisanslı Zeytinyağı Depoculuğu" için imzalar atıldı

7

Bandırmaspor - Serik Spor: 0-3