Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları Balıkesir´de
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İş Gücü Genel Müdürü Saadettin Akyıl Başkanlığında bakanlık bürokratları..
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Şubat 2017 - Cuma 12:42
Güncelleme: 24 Şubat 2017 12:42
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratları Balıkesir´de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İş Gücü Genel Müdürü Saadettin Akyıl Başkanlığında bakanlık bürokratları, Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu´nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya´dan kamuoyuna duyurduğu ?Çalışma Hayatında Milli Seferberlik? programı kapsamında 24 Şubat 2017 Cuma Günü (bugün) Balıkesir´de ziyaretlerde bulunacak.
Bakanlıktan gelen bürokratlar Balıkesir´de işçiler, işverenler, Ticaret ve Sanayi Odaları ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları ile bir araya gelecek. Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, emekliler, engelli vatandaşlar da ziyaret kapsamında yer alacak.
Gerek çalışanların gerekse yatırımcı ile işverenin çalışma hayatı ile ilgili sorunları dinlenecek, görüş ve önerileri alınacak.
Özellikle işveren ile sanayicilere yeni istihdam hedefleri aktarılacak, ilave istihdam destekleri konusunda bilgilendirme yapılacak. Ziyaretler kapsamında ev ziyaretleri de gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Zorunlu kış lastiği uygulamasında tarih öne çekildi

2

ERDEKLİ ÇİFTÇİLER TARIM FUARINDA

3

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

4

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

5

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

6

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

7

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü