Can Dündar gelemedi
Söyleşiye Erdem Gül ve Ali Öztunç katıldılar
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Mayıs 2016 - Pazartesi 19:42
Güncelleme: 30 Mayıs 2016 19:42
Can Dündar gelemedi

Hakkari-Çukurca ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 8 asker şehit oldu.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada ?13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 04.50 sularında, Hakkâri Çukurca Çığlı Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, sekiz kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır? ifadelerine yer verildi.
Teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen bir Kobra helikopterimiz ise Hakkâri Çukurca bölgesinde saat 05.50 sularında düştü. Teknik bir arızadan kaynaklandığı değerlendirilen bu elim kazada helikopter pilotu olan iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kaza ile ilgili inceleme ve araştırma başlatıldı.
Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla, bölgeye F-16 uçağı, taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birlikler sevk edilmiş, şu ana kadar altı bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirilmiş olup operasyonlara devam ediliyor.
Haber : Önder Balıkçı

Anahtar Kelimeler: Dündar gelemedi
  • Pazartesi 12.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Salı 14.5 ° / 2.1 ° false
  • Çarşamba 12.3 ° / 1.7 ° Güneşli
1

ESNAFA %30 GERİ ÖDEME DESTEĞİ

2

Manyas'ın nüfusu eriyor

3

Başkan Akın’ın örnek projesiyle korkular sevgiye dönüştü

4

ESNAFA ÖNEMLİ DESTEK: ÖDEMELERİN %30’U GERİ ALINACAK

5

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN KENT GENELİNDE YOĞUN MESAİ

6

Ahmet Akın Bandırmalı hemşehrileriyle aynı sofrada buluştu

7

ERDEKSPOR FARKLI KAZANDI: 4-0