Canbey, Balıkesir´e yatırımcı çekme peşinde
?Eyüp Sabri Tuncer geliyor, sıra yabancı yatırımcıda?
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Temmuz 2021 - Perşembe 02:10
Güncelleme: 08 Temmuz 2021 02:10
Canbey, Balıkesir´e yatırımcı çekme peşinde

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu´nu ziyaret etti.
Dünyada batarya üretimi yapan en büyük 6 şirketten birinin Balıkesir´e yatırım yapması için BALOSB Başkanvekili Hüseyin Bekki ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Canbey ?Bu konuda hazırladığımız dosyayı, firmaya vermesi için Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Burak Dağlıoğlu´na teslim ettik. Sürecin takipçisiyiz. İnşallah bu yatırımı Balıkesir´imize kazandırabilirsek üretimden istihdama birçok alana katkı sağlayacak büyük bir başarı elde etmiş olacağız.? dedi.
Yakın zamanda Eyüp Sabri Tuncer firmasının yetkililerinin Balıkesir OSB´den yer aldığını söyleyen Milletvekili Canbey ?Balıkesir coğrafi konumu itibariyle stratejik bir öneme sahip, ticaret yollarına ve ulaşım ağına entegre, sanayi altyapısı gelişmiş, sunduğu imkanlar ile yatırım için oldukça elverişli bir şehir. Bu potansiyeli iyi değerlendirerek Balıkesir´imizi kalkındırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kısa bir süre önce Türkiye´nin en büyük kolonya markalarından biri olan Eyüp Sabri Tuncer firması Balıkesir OSB´ye yatırım yapma kararı almasını çok olumlu buluyoruz. İnşallah iletişim halinde olduğumuz batarya firmasıyla da olumlu sonuçlar elde ederek yatırım yapmasını sağlamak istiyoruz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi

  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI