Canbey, CHP´li Şahin´in iddialarını asılsız olarak niteledi
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Devlet Hastanesi ile ilgili CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin´in iddialarını hayal ürünü olarak niteledi.
Bölge Haberleri
Yayın: 12 Aralık 2019 - Perşembe 23:01
Güncelleme: 12 Aralık 2019 23:01
Canbey, CHP´li Şahin´in iddialarını asılsız olarak niteledi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Devlet Hastanesi ile ilgili CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin´in iddialarını hayal ürünü olarak niteledi.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin´in Devlet Hastanesi´nin bilinçli olarak zayıflatıldığını ve yerine AVM yapılacağı iddialarını ?Hayal ürünü? olarak nitelendirerek, ?İddialar asılsızdır? diye konuştu.
?Hangi partiden olursak olalım fark etmez, milletimize doğruları anlatmak zorundayız. Siyaset bir gün biter. Önemli olan gerçekleri/doğruları konuşmaktır? diyen Milletvekili Canbey, hastanenin eskimesi nedeniyle yıkılarak yerine 400 yataklı olarak yeniden yapılmasının planlandığını belirterek, ?bununla ilgili toplantı tutanakları da mevcut. Doktor milletvekilimizi de açılışa davet edeceğiz.? dedi.
Canbey, amaçlarının Balıkesir´de verilmekte olan sağlık hizmetlerinin nitelik ve niceliğini en üst seviyeye çıkararak, yapılamayan hizmetleri de illerine kazandırmak olduğunu kaydetti.
Haber Merkezi

  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
  • Pazartesi 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Salı 20.3 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

Erdek Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı

2

Teknik Direktör Gürsel: “3 puan aldık, mutluyum”

3

Bandırmaspor: 2-Ümraniyespor: 1

4

Ahmet Akın, can dostları Pati Park ile buluşturdu

5

Balıkesir’den Gazze’ye vicdan köprüsü

6

Dilruba'yı 4 bıçak darbesiyle öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet istemi

7

Erdek’teki trafonun yerini kim değiştirdi?