Canbey, Ayvalık, İvrindi ve Susurluk’a TOKİ müjdesi verdi
AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ayvalık, İvrindi ve Susurluk İlçelerine TOKİ müjdesi verdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 16 Aralık 2021 - Perşembe 17:44
Güncelleme: 16 Aralık 2021 17:44
Canbey, Ayvalık, İvrindi ve Susurluk’a TOKİ müjdesi verdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ayvalık, İvrindi ve Susurluk İlçelerine TOKİ müjdesi verdi.
Milletvekili Canbey, AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve beraberindeki heyet ile birlikte TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüştü. 
Görüşmenin ardından açıklama yapan Milletvekili Canbey, “Ayvalık, İvrindi ve Susurluk ilçelerimiz ile şehrimizin toplu konut noktasındaki konularını görüşmek için TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’u ziyaret ettik. Başkanımızdan Ayvalık’a 300, İvrindi’ye 250, daha önce birinci etabını başlattığımız Susurluk’a ikinci etaba 300 konut için sözümüzü aldık. Çalışmalar hızla başlayacak ve ilçelerimize yeni TOKİ konutları inşa edilecek. Şimdiden Ayvalık’ımıza, İvrindi’mize ve Susurluk’umuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Ali Gür, AK Parti Susurluk İlçe Başkanı Melih Bağırgan, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkür etti. 
Haber Merkezi

  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.4 ° / 12.2 ° false
1

100 yaşındaki hayırsever Hacı Ahmet Gemici

2

Erdek sahilinde kasım ayında deniz keyfi

3

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

4

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

5

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

6

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

7

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI