Çapacı´dan yeni yıl mesajı

Çapacı´dan yeni yıl mesajı

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, yeni yıl mesajı yayınladı.

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, yeni yıl mesajı yayınladı.
Çapacı mesajında, 2015 yılının Erdek´te malum şahıs yüzünden çok kötü geçtiğine dikkat çekip, 2016 yılının da 2015´ten farklı bir yıl olmayacağını vurguladı. 

ılı içerisinde hem Türkiye´nin hem de Erdek halkının birçok badireler atlattığını belirten Çapacı, AK Partinin 1 Kasım seçimlerinde yeniden iktidara gelmesiyle ülkemiz için çok güzel bir gelişme olduğunu, ancak Erdek için ise malum şahıs yüzünden ilçemizde 2019 yılına kadar umutsuzluğun devam edeceğini dile getirdi.

Çapacı, mesajını söyle sürdürdü: ?Son günlerini idrak ettiğimiz 2015 acısıyla tatlısıyla sona eriyor. Bugünler geride bıraktığımız yılın muhasebesi için bir fırsat olarak değerlendirilmeli. 2016 yılının öncelikle Erdek´li hemşerilerime sonra tüm Türkiye´ye daha sonra da tüm İslam Alemine huzur, mutluluk, barış, refah ve sağlık getirmesini diliyorum. Bu niyetle tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyor, herkesin beklentilerinin karşılandığı, hoşgörünün hakim olduğu, yarınlara daha aydınlık, daha umutla bakabildiği hayırlı ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.?
Haber Merkezi