Cavit Erkılınç'tan Mehmet Akif Ertan için taziye mesajı
Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, Yeni Erdek Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti kıdemli üyesi Yaşar Mehmet Akif Ertan için başsağlığı mesajı yayımladı.
Erdek Haber
Yayın: 28 Kasım 2023 - Salı 00:41
Güncelleme: 28 Kasım 2023 00:43
Cavit Erkılınç

Yeni Erdek Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti kıdemli üyesi Yaşar Mehmet Akif Ertan, akciğer kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Aniden rahatsızlanan Ertan, hayatını kaybetti.

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç ise X (Twitter) hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Yaşar Mehmet Akif Ertan'a başsağlığı mesajı yayımladı.

Erkılınç, "Yeni Erdek Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yaşar Mehmet Akif Ertan’ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

  • Pazar 9.9 ° / 0 ° false
  • Pazartesi 12.2 ° / -0.1 ° Güneşli
  • Salı 14.5 ° / 2.1 ° false
1

ASIRLIK GELENEK ERDEK’TE SES BOMBASIYLA SÜRÜYOR

2

Yusuf Eren Şoförler Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı

3

SOKAK MAGANDALARI HER YERDE: OCAKLAR’DA SİLAH SESLERİ

4

Erdek’te bir zamanlar tuzlu sardalya fabrikası vardı

5

Balıkesir Büyükşehir çalışanlarına 75 bin TL promosyon

6

Yalnız yaşayan emekli öğretmen evinde ölü bulundu

7

Hükümet Caddesi Tır Yüküne Teslim Oldu!