Çayağzı kırsalı bağ evinde yangın
Erdek İlçesi Çayağzı Kırsal Mahallesinde bulunan bir bağ evinde, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında 1 kişi ağır şekilde yaralandı.
Erdek Haber
Yayın: 02 Şubat 2019 - Cumartesi 11:10
Güncelleme: 02 Şubat 2019 11:10
Çayağzı kırsalı bağ evinde yangın

Erdek İlçesi Çayağzı Kırsal Mahallesinde bulunan bir bağ evinde, henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında 1 kişi ağır şekilde yaralandı.
Çayağzı Kırsal Mahallesi Gölet Mevkii´nde bulunan Kemal Hekim´e ait bağ evinde, belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Edinilen bilgiye göre; Perşembe gecesi saat 02,45 sularında Çayağzı Kırsal Mahallesi Gölet mevkii yakınında bulunan bir bağ evinde çıkış nedeni belli olmayan bir yangın çıktı. Çıkan yangın çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile Erdek İtfaiyesi Grup Amirliği´ne haber verildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, bağ evine arazözün çıkamaması nedeniyle bir süre traktör beklemek zorunda kaldı. 

Traktörün gelmesiyle birlikte yangına müdahale eden ekipler, evin içinde uyumakta olan ev sahibi Kemal Hekim isimli şahsı girdikleri bağ evinden yaralı olarak kurtarıp 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim ettikten sonra, yangını kısa sürede söndürdü. İlk müdahalesi ambulansta yapılan Kemal Hekim, tedavisi devam etmek üzere Bandırma Devlet Hastanesi´ne sevk edildi. Vücudunda ağır yanıklar meydana gelen Kemal Hekim´in çıkan dumandan zehirlendiği sağlık durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Yangının çıkış nedenini araştıran itfaiye ekipleri, yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği değerlendirmesinde bulundu.
Haber : Taygun Ertan

  • Cumartesi 7 ° / -0.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.9 ° / 0 ° false
  • Pazartesi 12.2 ° / -0.1 ° Güneşli
1

Yalnız yaşayan emekli öğretmen evinde ölü bulundu

2

Hükümet Caddesi Tır Yüküne Teslim Oldu!

3

GIDA KONTROL GÖREVLİLERİ SAHADA

4

Aydın Tekin: “Aday değilim”

5

Erdek Zeytin Kooperatifi Başkanı Şenol, yine dikkati çekti “Kapıdağ zeytini için sulama şart”

6

Balıkesir’de en az nüfus Marmara’da

7

İçme suyu sorunu tarih oldu