Çelik, Balıkesir´e 559 milyon lira yatırım müjdesi verdi
AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, DSİ tarafından, Balıkesir için 2020 yılı içerisinde, toplam keşif bedeli 559 milyon 300 bin TL olan 35 projenin hayata geçirileceğini bildirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 01 Mayıs 2020 - Cuma 18:12
Güncelleme: 01 Mayıs 2020 18:12
Çelik, Balıkesir´e 559 milyon lira yatırım müjdesi verdi

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, DSİ tarafından, Balıkesir için 2020 yılı içerisinde, toplam keşif bedeli 559 milyon 300 bin TL olan 35 projenin hayata geçirileceğini bildirdi.
Çelik ?Sulama ve gölet planlamalarından ikmal projelerine, dere ve taşkın ıslahlarından çeşitli mühendislik hizmetlerine değin bir dizi proje hayata geçirilecek.? dedi.
DSİ tarafından hayata geçirilecek olan 35 projeyi tek tek açıklayan Çelik, 2020 yılının DSİ yatırımları açısından ilimiz için önemli bir yıl olacağını ifade etti.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik´in açıkladığı DSİ tarafından ilimize kazandırılacak yatırımlar arasında; Erdek-Yukarıyapıcı Göleti Sulaması, Erdek-Zeytinli Mahallesi Gedeve Deresi Taşkın ve Rusubat Kontrolünün yanı sıra, Marmara İlçesi Merkez Asmalıköyü Çimen, Topağaçköyü Değirmen ve Çamyolu (Lokman), Çınarlıköyü Değirmen, Kaymak 1-2-3 Dereleri ile Saraylar Beldesi Ahmetler (Zolta) Dereleri ikmali taşkın koruma, Manyas Ovası Sağ Sahil Sulaması 2. kısım ikmali, Manyas Ovası Sol Sahil Sulaması ikmali, Manyas Ovası Sol Sahil Sulaması ikmali iletim tüneli, Gönen Merkez Gönen Çayı 1. kısım projeleri yer alıyor.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi