Cemevi İnşaat Projesini Özlem Sarı üstlendi
Erdek´te yapılacak olan Cem Evi İnşaatı Projesi´nin çizimi Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Özlem Sarı tarafından üstlenildi.
Erdek Haber
Yayın: 29 Kasım 2019 - Cuma 11:50
Güncelleme: 29 Kasım 2019 11:50
Cemevi İnşaat Projesini Özlem Sarı üstlendi

Erdek´te yapılacak olan Cem Evi İnşaatı Projesi´nin çizimi Erdek Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Özlem Sarı tarafından üstlenildi.
Erdek Cem Evi İnşaatının yapımı için harekete geçen Erdek Alevi Kültür Derneği Başkanı Sevim Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri Mimar F. Özlem Sarı´yı ziyaret ederek, proje hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Bilindiği gibi; Mülkiyeti Erdek Belediyesi´ne ait Alaattin Mahallesi 100 Evler bölgesinde bulunan 750 M2´lik arsa, Cem Evi yapımı için sembolik bir bedelle kiralık olarak verilirken, Erdek Ticaret Odası (ETO) Başkanı Mimar Özlem Sarı´da Cem Evi´nin projesini çizme sözü vermişti.
ETO Başkanı Özlem Sarı tarafından çizilecek Erdek Cem Evi Projesi, tamamlanmasının ardından söz konusu yapının temeli 2020 yılında atılıp yapımına başlanacak.
Haber : Taygun Ertan

  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

2

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

3

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

4

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

5

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

6

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

7

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi