Cengiz Topel Köprülü Kavşağı Yılbaşına Yetişecek
Balıkesir´de Adliye Kavşağı´nın trafiğe açılmasının ardından şimdi de Cengiz Topel Caddesi üzerindeki köprülü kavşak için geri sayım devam ediyor.
Bölge Haberleri
Yayın: 13 Kasım 2018 - Salı 17:32
Güncelleme: 13 Kasım 2018 17:32
Cengiz Topel Köprülü Kavşağı Yılbaşına Yetişecek

Balıkesir´de Adliye Kavşağı´nın trafiğe açılmasının ardından şimdi de Cengiz Topel Caddesi üzerindeki köprülü kavşak için geri sayım devam ediyor.
Kavşak çalışmalarını yerinde inceleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, son denetimini önceki gün yaparak açıklamalarda bulundu.
Hedeflerinin trafikte de mutlu ve huzurlu Balıkesir´i yaratmak olduğunu söyleyen Başkan Zekai Kafaoğlu, bir aksilik olmaması halinde Cengiz Topel Köprülü Kavşağı´nın da yılbaşında hizmete gireceğini belirtti.
Şehrin iki yakasını bir araya getirecek olan projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Kafaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Cengiz Topel Caddesi üzerindeki Köprülü Kavşak´ta devam eden çalışmaları inceledik. Yüklenici firma artık fore kazıkları çaktı ve köprünün ayaklarını yaptı. En son üzerine gelecek olan kirişler de hazır vaziyette geliyor. Onları da koyarak yılbaşına kadar bitireceğine söz vermişti. Yaptığımız incelemede de buranın yılbaşına kadar açılabileceğini gördük. Allah´tan bir mani olmazsa mutlaka yılbaşına kadar bu köprülü kavşağı da açarak Balıkesir´in iki ucunu bir araya getirmiş olacağız. Hedefimiz trafikte de mutlu ve huzurlu bir şehir olmaktır.?
Haber Merkezi

  • Salı 19.9 ° / 10.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
1

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

2

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

3

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

4

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor

5

Küçük Fikirler Büyük Canlılık Getirir

6

Halit Yukay'ın ölümüne neden olan gemi kaptanı için 9 yıla kadar hapis istenen iddianame kabul edildi

7

Balıkesir, Şehit Emre Sayın’ı son yolculuğuna uğurladı