Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Cennet Tepesi'ne yeni kullanım alanları kazandırıldı

Ayvalık halkının buluşma noktası olan Cennet Tepesi Teras ve Kafeterya düzenlemesi tamamlanan yeni kullanım alanlarıyla daha çok kişinin yararlanmasına olanak sağlandı.

Cennet Tepesi'ne doğal dokusuna zarar vermeden kazandırılan tesisin, mutfağında, terasında ve yeşil alanlarında yenileme ve düzenleme çalışmaları tamamlandı. 
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Cennet Tepesi Teras-Kafeterya projesinin yaşama geçirilmesinin ardından büyük ilgi gördüğünü ve ilçe halkının buluşma noktasına dönüştüğünü söyledi. 
Cennet Tepesi'ne tesis kazandırmak amacıyla başlattıkları sürecin ardından doğal dokuya zarar vermeden çalışmayı tamamladıklarını ifade eden Başkan Ergin, “Tesis ilçemiz halkının buluşma noktası oldu. Hem uygun fiyatlarıyla hem de kenti kuşbakışı gören bir konumu nedeniyle yediden yetmiş yediye her yaş grubundan insanı konuk ediyor. Kentimizi ziyarete gelenlerin de uğrak noktası olan tesis, belediye işletme ve iştirakler müdürlüğümüz tarafından çalıştırılıyor ve hizmet veriyor. Cennet Tepesi Teras-Kafeterya tesisimiz Ayvalık'a çok yakıştı.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli