Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

Ceyhun Mırız'dan 19 Mayıs mesajı

Ceyhun Mırız

AK Parti Erdek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız 19 Mayıs´ın yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Mırız mesajında gençlerin Türkiye'nin geleceğinin teminatı olduğunu vurguladı ve onlara her alanda güvenilmesi gerektiğinin altını çizerek şu ifadelere yer verdi;
"19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak bağımsızlık ve özgürlük mücadelesini başlattığı gündür. Bu anlamlı gün, Türk milletinin azim ve kararlılıkla bağımsızlığa yürüdüğü bir dönüm noktasıdır. 19 Mayıs, aynı zamanda gençlerimize duyulan güvenin ve geleceğe olan inancımızın simgesidir. Atatürk'ün bu özel günü gençlerimize armağan etmesi, onların Türkiye'nin geleceğinde ne denli önemli bir rol oynayacağının bir göstergesidir.

Gençlerimiz, milletimizin geleceği, umut ışığı ve en büyük güvencesidir. Onlara her alanda güvenmeli, önlerini açmalı ve desteklemeliyiz. Gençlerimizin, 19 Mayıs'ın anlamını kavrayarak, ecdadımızın emaneti olan bu vatanı daima koruyacaklarına, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Bu ruh ve inançla, gençlerimiz büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasında önemli bir rol oynayacaklardır.

Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle anıyor; tüm gençlerimizin ve Erdekli hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."



Anahtar Kelimeler: Ceyhun Mırız' Mayıs mesajı
  • Çarşamba 32.1 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Cuma 32.5 ° / 12.4 ° Güneşli