CHP'li gençler Patriça'da buluştu
CHP Balıkesir Gençlik Kolları, 20 ilçe örgütüne mensup gençlerin katılımı ile 20-25 Haziran 6 gün 5 gece Cunda Patriça bölgesinde kurulan çadır kampta buluştu
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Haziran 2014 - Pazartesi 12:00
Güncelleme: 30 Haziran 2014 12:00
CHP
CHP Balıkesir Gençlik Kolları, 20 ilçe örgütüne mensup gençlerin katılımı ile 20-25 Haziran 6 gün 5 gece Cunda Patriça bölgesinde kurulan çadır kampta buluştu.
Kampın amacı, ilçelerde ki gençlerin birbirlerini daha iyi tanımaları ve bu bağlamda ideolojik eğitim verilmesini sağlamak olarak açıklanırken, Cumhurbaşkanlığı seçimi, dünyada ki ekonomik düzen ve Kemalist aydınlanma konuları anlatıldı. 
Patriça kampına, CHP Balıkesir İl Başkanı Muzaffer Mavuk ve CHP Ayvalık İlçe Başkanı Asım Sürer birlikte katılarak destek verdi.
Kampın diğer günlerinde ise CHP Balıkesir Milletvekilleri Haluk Ahmet Gümüş, Namık Havutça ve Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer gençlerle söyleşiye katıldı.
Kampın 3. günü SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm gençlere seminer verdi.
CHP Gençlik Kampına, CHP Manisa Gençlik Kollarından da katılmaların olduğu gözlenirken, CHP Balıkesir İl Gençlik Örgütü görevlileri yaptıkları açıklamada, kendilerini yalnız bırakmayan CHP Balıkesir İl Başkan Yardımcı Ensar Aytekin`e, Ayvalık CHP'li Meclis üyelerine, CHP Gömeç Belediye Başkan Adayı Melih Bağcı`ya, Ayvalık Belediyesi'ne ve CHP Ayvalık İlçe Örgütüne teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 32.9 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Perşembe 34.7 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 39.5 ° / 16.3 ° Güneşli
1

BAŞKAN MİRZA’DAN ULAŞIMDA KALICI DOKUNUŞ

2

“Hobi bahçeleri”ne dikkat!

3

CHP’Lİ AYTEKİN: SINDIRGI AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

4

Çulcu’nun ismi Gönen’deki bir caddeye verilecek

5

Yıllardır kullanılmayan çeşme yeniden akacak

6

BAŞKAN DURSUN MİRZA’DAN TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

7

Bandırma'da motosiklet kazası: 1 yaralı