CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı:
?Üreticinin emeğinin karşılığını almasını istiyoruz?
Bölge Haberleri
Yayın: 08 Haziran 2020 - Pazartesi 23:31
Güncelleme: 08 Haziran 2020 23:31
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı:

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, ?Her olasılığı göz önüne alarak erken seçim hazırlıklarını başlattık. Erken seçim bir zorunluluk durumuna gelebilir? dedi.
Kısa bir süre önce ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdikleri toplantıda, yapacakları saha çalışmalarını ve politikaları belirleyip, görevlendirmelere gittiklerini vurgulayan Sarı, ?Önümüzdeki ilk yerel seçimlerde, bu kez işi şansa bırakmayarak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanmak istiyoruz? dedi.
KOOPERATİFÇİLİK GİRİŞİMİ
Önümüzdeki günlerde kooperatifçilik çalışmalarında da bulunacaklarını belirten Sarı, şu bilgiyi verdi:
?İlimizdeki 8 CHP´li belediyenin katılacağı bir kooperatif kurmayı planlıyoruz. Böylece bölge halkının kalkınması için ekonomik destek vermeyi düşünüyoruz. Bu kooperatifler, yörelerin kendilerine özgü tarımsal üretimlerinin veya kadınların ürettikleri çeşitli ürünlerin ekonomik olarak karşılığını bulmalarını sağlayacak. Böylece üreticileri tekelden ve tüccarların elinden kurtarmak, milli tarımı yaşama geçirmek istiyoruz.?
Haber Merkezi

  • Cuma 14 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 15.6 ° / 5.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 5.7 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

BAŞKAN MİRZA’DAN RAMAZAN’DA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

2

Narlı’da tırların çarptığı evler zarar görüyor

3

ERDEK’TE İFTAR ÇADIRI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE KAPILARINI AÇTI

4

RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE SICAK PİDE KUYRUĞU

5

RAMAZAN GELDİ HERGÜN 200 PİDE

6

Mırız: “Ramazan ayı kalplerin bir olduğu en kıymetli zamandır”

7

GÜÇLÜ YARINLAR İÇİN AYNI SOFRADA BULUŞTULAR