CHP Balıkesir Milletvekili 11 milyon emekliye bayram ikramiyesi verilebilir
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, 11 milyon emekliye bayram ikramiyesi verilebilir önerisini gündeme getirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Temmuz 2015 - Salı 19:30
Güncelleme: 14 Temmuz 2015 19:30
CHP Balıkesir Milletvekili 11 milyon emekliye bayram ikramiyesi verilebilir

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, 11 milyon emekliye bayram ikramiyesi verilebilir önerisini gündeme getirdi.
Havutça, yaklaşan ramazan bayramı öncesi emekli vatandaşlara CHP´nin vermek istediği iki maaşı tutarında ikramiyeyi hatırlattı.
Havutça yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramına sayılı günler kala esnafın ve emeklinin yüzünü güldürmenin kolay olduğunu, bu ikramiyeyi emekliye vermek için kanun yapmaya gerek olmadığını, istenilirse bu bayram bütün emeklilere birer maaş ikramiyenin dağıtılabileceğini söyledi.
Havutça: ?Emekli mutlu olursa esnafta mutlu olur?
Son dönemlerde yaşanan ekonomik durgunluğun esnafımızı zor durumda bıraktığını belirten Havutça, emekliye verilecek ikramiyenin ekonomiye canlılık katacağını, esnafın yüzünü güldüreceğini belirterek, ?ekonomik canlılığa sebep olacak bu uygulama zincirleme etkisi yaratarak bütün sektörlere yansıma sağlayacaktır´´ dedi.
Haber Merkezi

  • Pazar 22 ° / 7.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 14.9 ° / 8.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 15.3 ° / 7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
1

ERDEK’TE 300 TOKİ KONUTUNUN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU

2

Genel Kurulda basının desteklenmesine yönelik düzenlemeler

3

ERDEK’TE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

4

Balıkesir’de yapılacak 7 bin 548 konutun kurası çekildi

5

Cumhuriyet Meydanı’nda Dikkat Çeken Görüntü: Polis Ekipleri Müdahale Etti

6

Bandırma’da atla terapi

7

BİK Bursa Bölge Müdürü Gökhan Eren’den Yeni Erdek’e Ziyaret